Start nu met data van Microsoft Dynamics Navision

Modules

  • Financiële rapportering
  • Cash rapportering
  • Operationele rapportering

Categorie

  • ERP
  • Finance

Microsoft Dynamics Navision

Microsoft Dynamics NAV is een Enterprise Resource Planning applicatie die helpt bij financiën, productie, Customer Relationship Management, supply chains, analytics en e-commerce voor kleine en middelgrote ondernemingen en lokale dochterondernemingen van grote internationale groepen. 

BrightAnalytics connecteert met alle soorten applicaties, zowel accountancy als ERP en CRM, onbeperkt in aantal en technologie onafhankelijk. Ook met Microsoft Dynamics NAV 2012, 2015 en 2017 connecteert BrightAnalytics, en vormt ons platform de visuele schil over al uw data. Dit laat u toe snelle en kwaliteitsvolle inzichten te verschaffen.

Microsoft Dynamics is een productlijn met verschillende modulaire en kant-en-klare applicaties die CRM- en ERP-data combineert met business logica en processen. Om een volledig helikopter overzicht van uw organisatie te verkrijgen, connecteert BrightAnalytics met tal van andere pakketten, zo ook met de verschillende pakketten van Microsoft Dynamics.

BelgianPorkGroup testimonial BrightAnalytics
De mensen van BrightAnalytics pikken onze vragen altijd meteen op. We krijgen dezelfde dag antwoord, en vaak zelfs al een oplossing. 
– Joeri Vandewaetere, Controller
Lees meer…
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 100 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!