Start nu met data van Microsoft Dynamics Navision

Modules

 • Financiële rapportering
 • Cash rapportering
 • Operationele rapportering

Categorie

 • Finance

Integration Type

 • Standard API

Microsoft Dynamics Navision

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle gegevens in één enkel platform en stelt u in staat deze cijfers eindeloos te combineren om real-time inzicht te krijgen in de financiën en bedrijfsprestaties van uw organisatie.

BrightAnalytics zet de gegevens uit Microsoft Dynamics Navision automatisch om in heldere en interactieve dashboards, grafieken en rapporten, en creëert een visuele laag over uw gegevens heen.

Door het plug & play-aspect van het BrightAnalytics-platform kunt u deze rapporten en dashboards ook eenvoudig zelf maken, zonder tussenkomst van specialisten of consultants. Het aanbrengen van wijzigingen in structuren, mappings, dashboards, gebruikerstoegang, enz. kan gemakkelijk door uzelf worden afgehandeld.

In BrightAnalytics zijn alle financiële, operationele en liquiditeitsrapporten onmiddellijk beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Microsoft Dynamics Navision en Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics NAV (nu Dynamics 365 Business Central) is een Enterprise Resource Planning-applicatie die helpt bij financiën, productie, Customer Relationship Management, supply chains, analytics en e-commerce voor kleine en middelgrote bedrijven en lokale dochterondernemingen van grote internationale groepen.

BrightAnalytics sluit aan op alle soorten applicaties, zowel nieuwe als oudere pakketten, of het nu gaat om boekhoud-, ERP- of CRM-software. BrightAnalytics maakt verbinding met Microsoft Dynamics NAV 2012, 2015 en 2017 en ook.

Microsoft Dynamics is een productlijn met verschillende modulaire en gebruiksklare toepassingen die CRM- en ERP-gegevens combineert met bedrijfslogica en -processen. Om een compleet helikopteroverzicht van uw organisatie te krijgen, sluit BrightAnalytics aan op tal van andere pakketten, waaronder de verschillende Microsoft Dynamics pakketten.

Belgian Pork Gro
De mensen van BrightAnalytics pikken onze vragen altijd meteen op. We krijgen dezelfde dag antwoord, en vaak zelfs al een oplossing. 
– Joeri Vandewaetere, Controller
Lees meer…
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 250 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportering platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportering en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportering modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportering platform, biedt 3 verschillende rapportering modules aan. De basis module omvat financiële rapportering, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportering modules.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Dit kan enkel na contact met 1 van onze customer succes collega’s. Zij vormen de brug tussen klant en business analisten, zo verloopt de connectie van uw pakketten vlekkeloos.