Start nu met data van Infor M3

Modules

  • Operationele rapportering

Categorie

  • ERP

Infor M3

Infor M3 (voorheen Lawson) is ontworpen voor middelgrote tot grote wereldwijde fabrikanten, distributeurs en after-sales-serviceproviders en zorgt voor de flexibiliteit om mixed-mode en complexe waardeketens te beheren. Met de ERP-mogelijkheden voor de productie in M3 kunnen organisaties zich snel aanpassen naarmate de trends in de branche veranderen, bedrijfsmodellen transformeren en hun bedrijf in de voedsel- en drankenindustrie, chemische industrie, mode, apparatuur of distributie groeit.

BrightAnalytics legt connectie met Infor M3 en centraliseert zowel financiële als operationele data. Het management rapporteringsplatform biedt intuïtieve en visueel sterke dashboards die instant inzicht geven in de situatie van uw bedrijf. Met BrightAnalytics krijgt u een 360° overzicht over de gehele organisatie, zodoende kan u steeds de vinger aan de pols houden en snel onderbouwde strategische beslissingen maken.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 100 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Dat BrightAnalytics kan connecteren met quasi elk boekhoudpakket, was voor ons een extra troef.”
– Tom Bolsens, Financieel Verantwoordelijke
Van Wellen Group logo