Infor M3 logo
Start nu met data van Infor M3

Modules

  • Operationele rapportering

Categorie

  • ERP

Infor M3

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle data in één enkel platform en stelt u in staat deze cijfers eindeloos te combineren om real-time inzicht te krijgen in de financiën en bedrijfsprestaties van uw organisatie.

BrightAnalytics zet de data van Infor M3 en elk ander boekhoud-, ERP- of CRM-systeem automatisch om in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten, waardoor een visuele laag over uw data wordt gelegd.

Dit biedt u een volledig 360° overzicht van de prestaties van uw organisatie, zowel financiële als operationele KPI’s kunnen op elk moment en op elke plaats worden geraadpleegd.

In BrightAnalytics zijn al uw financiële en operationele rapporten meteen beschikbaar

En zoveel meer!

Over Infor M3

Infor M3 (voorheen Lawson) is ontworpen voor middelgrote tot grote wereldwijde fabrikanten, distributeurs en dienstverleners na verkoop, en biedt de flexibiliteit om gemengde en complexe waardeketens te beheren.

De ERP-mogelijkheden voor productie in M3 stellen organisaties in staat zich snel aan te passen wanneer industrietrends veranderen, bedrijfsmodellen transformeren en hun bedrijf groeit in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, de chemische industrie, de mode-industrie, de uitrustingsindustrie of de distributiesector.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Nu de gegevens rechtstreeks uit de bron komen, kunnen we erop vertrouwen dat wat uit BrightAnalytics komt, correct is.”
– Bart Van den Broeck, CFO
Van der Erve logo