Start nu met data van Kluwer Briljant

Modules

  • Financiële rapportering

Categorie

  • Finance

Kluwer Briljant

De integratie

BrightAnalytics legt vlekkeloos connectie met Kluwer Briljant en 120 andere systemen, en centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform. Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit Kluwer Briljant wordt in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten op het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële en operationele rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Kluwer Briljant en Wolter Kluwer

Kluwer Briljant Account is een complete boekhoudoplossing voor KMO’s en accountants. Verwerk facturen en bankafschriften, bereid btw-aangiftes voor, beheer afschrijvingen én stel inzichtelijke rapporten op.

Wolters Kluwer software en consultancy is leverancier van professionele informatie, software-oplossingen en diensten voor verschillende disciplines als artsen, verpleegkundigen, accountants, juristen en sectoren op het gebied van tax & accounting, finance, audit, risico, compliance en regelgeving. BrightAnalytics connecteert ook met andere pakketten van Wolters Kluwer:

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!