Start nu met data van Kluwer Top Account

Modules

  • Financiële rapportering

Categorie

  • Finance

Kluwer Top Account

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform, en laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit Kluwer Top Account wordt in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en scorecards gegoten op het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Kluwer Top Account en Wolters Kluwer

Wolters Kluwer besliste de verdere ontwikkeling van Kluwer Top Account stop te zetten. Dit houdt in dat er geen nieuwe functionaliteiten meer worden toegevoegd aan het bestaande pakket. Niettemin, BrightAnalytics connecteert steeds met uw boekhoud-, ERP- en CRM-pakketten. Zo ook met Kluwer Top Account. Kluwer Adsolut wordt voorgesteld als alternatief.

Wolters Kluwer software en consultancy is leverancier van professionele informatie, software-oplossingen en diensten voor verschillende disciplines als artsen, verpleegkundigen, accountants, juristen en sectoren op het gebied van tax & accounting, finance, audit, risico, compliance en regelgeving. BrightAnalytics connecteert met tal van Wolter Kluwer pakketten:

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!