Start nu met data van Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Modules

  • Financiële rapportering
  • Cash rapportering
  • Operationele rapportering

Categorie

  • ERP
  • Finance

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle data in één enkel platform en stelt u in staat deze cijfers eindeloos te combineren om real-time inzicht te krijgen in de financiën en bedrijfsprestaties van uw organisatie.

BrightAnalytics zet de data van Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations automatisch om in heldere en interactieve dashboards, grafieken en rapporten, en creëert een visuele laag over uw data heen.

Door het plug & play-aspect van het BrightAnalytics-platform kunt u deze rapporten en dashboards ook eenvoudig zelf maken, zonder tussenkomst van specialisten of consultants. Het aanbrengen van wijzigingen in structuren, mappings, dashboards, gebruikerstoegang, enz. kan gemakkelijk door uzelf worden afgehandeld.

In BrightAnalytics zijn alle financiële, operationele en liquiditeitsrapporten onmiddellijk beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Dynamics 365 for Finance and Operations en Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations is een ERP-systeem voor middelgrote en grote organisaties dat het volledige beheer automatiseert.

Microsoft Dynamics is een productlijn met verschillende modulaire en gebruiksklare toepassingen, die CRM- en ERP-gegevens combineert met bedrijfslogica en -processen. BrightAnalytics kan een verbinding tot stand brengen met elk Microsoft Dynamics pakket, zodat alle data samenvloeien in één platform.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Het grote voordeel is dat ze heel snel met heel veel systemen kunnen koppelen. Wij werken met twee totaal verschillende pakketten, een cloud-based en on-premise pakket, en toch slaagt BrightAnalytics erin om alle informatie in één beeld te vatten.”
– Thomas De Moore, Financial Controller
Alides logo