Start nu met data van NETiKA

Modules

  • Cash rapportering
  • Financiële rapportering

Categorie

  • Finance

NETiKA

NETiKA Solutions Immobilières is een integrator van web- en mobiele vastgoedinformatiesystemen, en biedt toolsaan voor zowel bouw en renovatie, property en asset management alsook facility management.

BrightAnalytics legt connectie NETiKA en centraliseert al uw financiële en operationele data. De intuïtieve en visueel sterke dashboards bieden instant inzicht in de situatie van uw bedrijf en automatiseren uw management rapportering. U krijgt een 360° overzicht over de gehele organisatie, zodoende kan u steeds de vinger aan de pols houden en snel onderbouwde strategische beslissingen maken.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 100 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Het grote voordeel is dat ze heel snel met heel veel systemen kunnen koppelen. Wij werken met twee totaal verschillende pakketten, een cloud-based en on-premise pakket, en toch slaagt BrightAnalytics erin om alle informatie in één beeld te vatten.”
– Thomas De Moore, Financial Controller
Alides logo