Sage 50cloud_logo
Start nu met data van Sage 50cloud

Modules

 • Financiële rapportering

Categorie

 • Finance

Sage 50cloud

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform, en laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest waardevolle inzichten te komen. De centralisatie van uw gegevens zorgt er ook voor dat u op elk moment een 360° overzicht hebt van uw organisatie.

De data van Sage 50cloud wordt getransformeerd in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten op het BrightAnalytics platform. Alle financiële en operationele rapporten worden automatisch aangemaakt en zijn onmiddelijk beschikbaar:

En nog veel meer rapportering mogelijkheden!

Over Sage 50cloud en Sage Group

Sage 50cloud is voorheen bekend als Sage ContaPlus, een boekhoudkundige softwareoplossing voor kleine bedrijven die door Sage in Spanje wordt aangeboden. Sage 50cloud is de natuurlijke evolutie van Sage ContaPlus en biedt een reeks boekhoud- en loonadministratieproducten ontwikkeld door Sage Group, gericht op kleine en middelgrote ondernemingen.

De Sage Group is een Brits beursgenoteerd softwarebedrijf dat zich toelegt op boekhoud-, loon- en betalingssystemen die de ambities van ondernemers ondersteunen. BrightAnalytics maakt verbinding met verschillende Sage pakketten:

“De data wordt gevisualiseerd in heldere cashflow rapporten en geven zowel het management als ook de aandeelhouders op continue basis een inzicht in de financiële resultaten van het bedrijf.”
– Philippe Van Den Bossche, CFO Services Manager (VGD)
House of Talents logo
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportering platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportering en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportering modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportering platform, biedt 3 verschillende rapportering modules aan. De basis module omvat financiële rapportering, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportering modules.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Met onze BrightSync maken we verbinding met meer dan 280 gegevensbronnen. Een van de grootste USP’s van de oplossing is onze mogelijkheid om verbinding te maken met elk systeem.