Lex247_Logo
Start nu met data van LEX247

Modules

  • Operationele rapportering

Categorie

  • CRM

LEX247

Over LEX247

LEX247 is een cloud-based CRM-systeem specifiek gericht op advocatenkantoren. Het helpt advocaten en advocatenkantoren om hun zaken, documenten en tijd effectief te beheren terwijl alle gegevens veilig en beschermd zitten binnen het platform.

De integratie

BrightAnalytics legt vlekkeloos connectie met LEX247 en 150 andere systemen, en centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform. Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit LEX247 worden in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten op het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo