Start nu met data van Exact Globe

Modules

  • Financiële rapportering
  • Cash rapportering

Categorie

  • Finance

Exact Globe

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform, en laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit Exact Globe worden in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en scorecards gegoten op het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Exact Globe

Exact Globe is de basis van de Exact software pakketten en biedt inzicht in financiële en administratieve processen. Met de modulaire opbouw wordt de boekhouding gekoppeld aan primaire bedrijfsprocessen zoals logistiek, productie, project en financieel management.

BrightAnalytics connecteert zowel met de on-premise pakketten Exact ProAcc en Exact Financials, als hun cloud-based pakket Exact Online. Ons platform centraliseert alle data en biedt u instant inzichten in uw cijfers.

VincentLogistics testimonial BrightAnalytics e1631016474429
Wat meteen opviel aan BrightAnalytics, was dat het een erg visuele en grafisch sterke oplossing was. 
– Caroline Vergotte, CFO
Lees meer…
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!