Start nu met data van Exact ProAcc

Modules

 • Financiële rapportering
 • Cash rapportering

Categorie

 • Finance

Exact ProAcc

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform, en laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit Exact ProAcc worden in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en scorecards gegoten op het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële en operationele rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Exact ProAcc

Exact ProAcc is een boekhouding- en commercieel beheerpakket dat modulair is opgebouwd en draait onder MacOS X en Windows.

 • ProAcc Studio Basic: Boekhouding met facturatie
 • ProAcc Studio Advanced: Vaste activa, analytische boekhouding en budgettering
 • ProAcc Studio Premium: Order administratie met verkoop-, aankoop- en voorraadbeheer, serienummer, samengestelde artikelen en prijszetting

BrightAnalytics legt connectie met alle Exact-softwarepakketten, ongeacht de technologie of het type applicatie. Ons platform centraliseert alle data en biedt u instant inzichten in uw cijfers. Ontdek de andere Exact integraties:

Vivaldis Interim testimonial BrightAnalytics
Tussen de eerste gesprekken en implementatie zat amper zes weken: het ging verbazend snel.
– Anke Ulens, CEO
Lees meer…
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 280 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportering platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportering en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportering modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportering platform, biedt 3 verschillende rapportering modules aan. De basis module omvat financiële rapportering, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportering modules.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Met onze BrightSync maken we verbinding met meer dan 280 gegevensbronnen. Een van de grootste USP’s van de oplossing is onze mogelijkheid om verbinding te maken met elk systeem.

 • Wat als er geen connector is met mijn pakket?

  Er is een team bij BrightAnalytics dat zich bezighoud met het bouwen van connectors. Als er dus nog geen connector is dan zijn we er zeker van dat we deze kunnen maken.