Start nu met data van Exact Online

Modules

 • Financiële rapportering
 • Cash rapportering

Categorie

 • ERP
 • Finance

Integration Type

 • Standard API

Exact Online

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform, en laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit Exact Online worden in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en scorecards gegoten op het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Exact Online

Exact Online automatiseert boekhoud-, financiële, ERP-, HRM- en CRM-processen aan de hand van een modulaire opbouw. Het software bedrijf Exact biedt ook andere software aan, zowel on-premise als cloud-based systemen.

BrightAnalytics connecteert ook met deze systemen! Ontdek de andere integraties: Exact Globe, Exact Financials, Exact ProAcc en Exact Synergy.

Tecjobz testimonial BrightAnalytics
Ook al zitten we nog in een ontdekkingsfase, we weten nu al dat het de investering meer dan waard was.
– Davy Derammelaere, Zaakvoerder
Lees meer…
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 250 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

 

 • Wat is management rapportering?

  Management rapportering is het verzamelen van data en deze visualiseren op een eenvoudige wijze.

 • Wie is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is een dynamisch en groeiend technologiebedrijf. Ons doel is om organisaties te helpen hun managementrapportageprocessen te stroomlijnen. Blijf op de hoogte van een veranderende bedrijfsomgeving en groei snel en duurzaam!

 • Is BrightAnalytics een oplossing voor complexe bedrijven?

  BrightAnalytics is een oplossing voor eender welk bedrijf: complex of niet complex. De oplossing groeit mee met het bedrijf. Voor bedrijven met heel wat complexiteit zoals meerdere bedrijven, verschillende munteenheden, consolidatie, … is ook BrightAnalytics ideaal.

 • Wat is financiële rapportering?

  Financiële rapporten geven inzicht hoe het bedrijf ervoor staat, in dit geval met de focus op de financiële status.