Gripp-logo-off
Start nu met data van Gripp

Modules

  • Financiële rapportering
  • Operationele rapportering

Categorie

  • CRM

Gripp

Over Gripp

Gripp is een software die bedrijven een overzicht geeft van hun klanten, projecten en planning, hun cijfers en meer. Het platform connecteert met andere online tools, zoals Outlook en Google Drive, en verzamelt alle gegevens op één plaats, wat de efficiëntie verhoogt.

De integratie

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit Gripp wordt in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten op het BrightAnalytics platform en vertelt het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Dankzij het directe inzicht in de financiële en operationele KPI’s kunnen we sneller bijsturen en kunnen we veel beter gecontroleerd groeien.”
– Niels Zutterman
Absolute Jobs logo