Teamleader Focus_logo
Start nu met data van Teamleader Focus

Modules

 • Financiële rapportering
 • Operationele rapportering

Categorie

 • CRM

Teamleader Focus

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform, en laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om realtime inzicht te krijgen in de financiën en business prestaties van uw organisatie.

BrightAnalytics transformeert de data van Teamleader Focus en andere bronsystemen in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten, en creëert een visuele laagbovenop uw financiële en operationele data. De krachtige visualisaties stellen u in staat waardevolle inzichten te verwerven en efficiënte, goed onderbouwde strategische beslissingen te nemen.

In BrightAnalytics zijn al uw financiële en operationele rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Teamleader Focus

Teamleader biedt twee software producten: Teamleader Focus en Teamleader Orbit.

Teamleader Focus is een online CRM-, project- en facturatiesysteem waarmee u eenvoudig uw klantenbestand, projecten en facturatie kunt beheren. Teamleader Focus biedt te volgende functies:

 1. Klanten beheren
 2. Offertes maken
 3. Projecten beheren
 4. Tijd registreren
 5. Facturen maken
 6. Geld ontvangen
Ontdek onze Teamleader klanten
“De data wordt gevisualiseerd in heldere cashflow rapporten en geven zowel het management als ook de aandeelhouders op continue basis een inzicht in de financiële resultaten van het bedrijf.”
– Philippe Van Den Bossche, CFO Services Manager (VGD)
House of Talents logo

De drie rapportering modules van BrightAnalytics

Financiële rapportering PL dashboard BrightAnalytics

Financiële rapportering

Centraliseer alle boekhoudsystemen op één krachtige rapporteringstool, en optimaliseer de meest lastige financiële processen zoals consolidatie.

Dankzij de doorgedreven automatisatie heeft het finance team telkens alle cijfers bij de hand.

Ontdek meer
Cash rapportering - cash forecast

Cash rapportering

Krijg inzicht in alle cash bewegingen. Benader de short-term cashpositie en spot long-term trends die strategisch van groot belang kunnen zijn.

Een dagelijkse refresh van de cashpositie en vervalbalansen leveren u elke dag weer een quick-win.

Ontdek meer
contract dashboard 1

Operationele rapportering

Centraliseer alle operationele en financiële data in één gemeenschappelijke rapportering tool.

Combineer deze cijfers eindeloos om tot de meest inclusieve inzichten te komen. Van sales en marge rapportering tot HR en billability rapportering.

Ontdek meer
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 280 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportering platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportering en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportering modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportering platform, biedt 3 verschillende rapportering modules aan. De basis module omvat financiële rapportering, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportering modules.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Met onze BrightSync maken we verbinding met meer dan 280 gegevensbronnen. Een van de grootste USP’s van de oplossing is onze mogelijkheid om verbinding te maken met elk systeem.