KPD logo
Start nu met data van KPD

Modules

 • Financiële rapportering

Categorie

 • Finance

Integration Type

 • On-Premise
 • Standard API

KPD

De integratie

BrightAnalytics maakt feilloos verbinding met KPD (on premise & cloud) en 250 andere systemen en centraliseert alle financiële en operationele gegevens in één enkel platform. Zo kunt u deze cijfers eindeloos combineren om tot de meest waardevolle inzichten te komen.

De gegevens van KPD worden omgezet in heldere en interactieve dashboards, grafieken en rapporten op het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnaytics zijn alle financiële en operationele rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

Aldus Dries Devroe, CFO van Verhelst groep:
“Dankzij de rapportering van BrightAnalytics kunnen we de prestaties van onze bouwplaatsen beter opvolgen, meerwerk vastleggen en herfactureren.”

Over KPD

KPD ontwikkelt producten specifiek voor de bouwsector en biedt de mogelijkheid om elke fase van het bouwproject te beheren, van logistiek management en dispatching tot HR-activiteiten. Bovendien zorgen consultants ervoor dat de softwareoplossingen volledig zijn aangepast aan de dagelijkse activiteiten van het bedrijf.

VerhelstGroup testimonial BrightAnalytics
Een probleem op een werf kunnen we niet laten liggen. Een bedrijf als het onze moet kort op de bal spelen. Dankzij BrightAnalytics kunnen we dat.
– Dries Devroe, CFO
Lees meer…
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics is al verbonden met meer dan 250 applicaties en wordt voortdurend uitgebreid! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportering platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportering en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportering modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportering platform, biedt 3 verschillende rapportering modules aan. De basis module omvat financiële rapportering, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportering modules.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Dit kan enkel na contact met 1 van onze customer succes collega’s. Zij vormen de brug tussen klant en business analisten, zo verloopt de connectie van uw pakketten vlekkeloos.