VismaFivaldi-Logo
Start nu met data van Visma Fivaldi

Modules

  • Financiële rapportering

Categorie

  • Finance

Visma Fivaldi

Over Visma Fivaldi

Visma Fivaldi is een financieel management systeem dat de samenwerking tussen accountantfirma’s en bedrijven efficiënter maakt. Deze cloud-based software kan gebruikt worden om facturen te versturen, aankopen te accepteren en klantenbestanden te beheren etc.

De integratie

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit Visma Fivaldi wordt in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten op het BrightAnalytics platform en vertelt het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo