Client cases

Ons platform groeit mee met de laatste technologische evoluties en de veranderende wensen van onze klanten.

Lees de verhalen van onze klanten.

VerhelstGroup testimonial BrightAnalytics
Een probleem op een werf kunnen we niet laten liggen. Een bedrijf als het onze moet kort op de bal spelen. Dankzij BrightAnalytics kunnen we dat.
– Dries Devroe, CFO
Lees meer…
NovFive WAL3969
We zijn een groep vennootschappen met elk onze eigenheden. BrightAnalytics bundelt die complexiteit in één inzichtelijke tool.
– Vincent Bruyneel, CFO
Lees meer…
customer review
De tijd die we vroeger besteedden aan rapporten opmaken, komt nu vrij om dieper in de cijfers te duiken.
– Dimka Buyse, Financial Controller
Lees meer…

Belgian Pork Group

Belgian Pork Group vond in BrightAnalytics het ideale platform voor een efficiëntere aanpak voor hun operationele rapportering.
Lees meer…

Ghistelinck

Hoe uitdagender de tijden, hoe groter de nood aan betrouwbare, actuele cijfers. Ghistelinck opteerde voor een geautomatiseerde rapportering in BrightAnalytics.
Lees meer…

Dixon & Company

Dixon & Company groeide en had nood aan professionalisering, dus kozen ze voor het rapporteringsplatform BrightAnalytics.
Lees meer…

Go4Jobs

Go4Jobs is net een tikkeltje anders georganiseerd dan zijn vakgenoten. En dat vraagt natuurlijk om een goede opvolgings- en rapporteringstool.
Lees meer…

Jobmatch

Samen met de buy-out in 2016, werd BrightAnalytics geïmplementeerd. Sindsdien staat Jobmatch op eigen benen met eigen software.
Lees meer…

Forsite

Als financieel-strategisch adviseur staat Forsite bedrijven bij. BrightAnalytics is een nuttige tool om de cijfers te monitoren en te analyseren.
Lees meer…

Let’s make your data talk!

Vraag vandaag nog een demo aan. Geheel vrijblijvend.