Client cases

Ons platform groeit mee met de laatste technologische evoluties en de veranderende wensen van onze klanten.

Lees de verhalen van onze klanten.

Ruth Bossuyt_SKINN BRANDING AGENCY_testimonial BrightAnalytics
Ik ben niet iemand die graag elke maand acht uur lang hetzelfde werkje doet om als resultaat slechts een variatie te hebben op dat van vorige maand.
– Ruth Bossuyt, Managing Director
Lees meer…

Isocab Construct

“We verliezen geen tijd met het verzamelen van cijfers, maar kunnen meteen aan de slag. Dat is uiteindelijk wat de aandeelhouders interesseert.”
Lees meer…

Groep Verhelst

Bedrijven in de bouwsector hebben naast een financiële vaak ook nood aan een projectrapportering om werven van zeer dichtbij op te volgen. Zo ook toonaangevende totaalpartner voor bouwprojecten Groep Verhelst. Zij opteerden voor BrightAnalytics.
Lees meer…

November Five

Na het voortvloeien van bijkomende ventures, besloot November Five voor BrightAnalytics te kiezen om het bedrijf proactief te sturen.
Lees meer…

Groep Huyzentruyt

“We gingen op zoek naar een goede rapporteringstool. Die moest intuïtief en gebruiksvriendelijk zijn.
Lees meer…

Belgian Pork Group

Belgian Pork Group vond in BrightAnalytics het ideale platform voor een efficiëntere aanpak voor hun operationele rapportering.
Lees meer…

Ghistelinck

Hoe uitdagender de tijden, hoe groter de nood aan betrouwbare, actuele cijfers. Ghistelinck opteerde voor een geautomatiseerde rapportering in BrightAnalytics.
Lees meer…

Quality by Design

Kennisbedrijf QBD gebruikt BrightAnalytics als centraal platform om verschillende systemen te koppelen.
Lees meer…

Dixon & Company

Dixon & Company groeide en had nood aan professionalisering, dus kozen ze voor het rapporteringsplatform BrightAnalytics.
Lees meer…

Go4Jobs

Go4Jobs is net een tikkeltje anders georganiseerd dan zijn vakgenoten. En dat vraagt natuurlijk om een goede opvolgings- en rapporteringstool.
Lees meer…

Jobmatch

Samen met de buy-out in 2016, werd BrightAnalytics geïmplementeerd. Sindsdien staat Jobmatch op eigen benen met eigen software.
Lees meer…

Forsite

Als financieel-strategisch adviseur staat Forsite bedrijven bij. BrightAnalytics is een nuttige tool om de cijfers te monitoren en te analyseren.
Lees meer…

Tecjobz HR Group

De West-Vlaamse rekruteringsspecialist droomt van een ambitieuze groei. Om een helikopterview te behouden, kozen de zaakvoerders voor BrightAnalytics.
Lees meer…

Ecochem

Hil Foon Wong werkt als CFO van Incendin hard om de groeistrategie van het bedrijf waar te maken en dit dankzij BrightAnalytics.
Lees meer…

VGD

Audit- en accountantskantoor VGD was op zoek naar een oplossing om managementrapportages toegankelijker te maken.
Lees meer…

Absolute Jobs

Uitzendbureau Absolute Jobs beheert in realtime de financiële en operationele KPI’s in BrightAnalytics. Een snelle en gecontroleerde groei als resultaat.
Lees meer…

Let’s make your data talk!

Vraag vandaag nog een demo aan. Geheel vrijblijvend.