Carfac-logo
Start nu met data van Carfac

Modules

 • Financiële rapportering

Categorie

 • ERP

Integration Type

 • On-Premise

Carfac

Over Carfac

Carfac is een softwareleverancier voor de automobiel-, landbouw-, bouw- en industriële sector. De software helpt bedrijven bij het automatiseren en optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en maakt het beheer efficiënter.

De integratie

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 280 applicaties, en creëert er steeds meer! Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit Carfac wordt in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten op het BrightAnalytics platform en vertelt het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 280 applicaties, en creëert er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Meestal wordt er veel tijd en werk gestopt in de financiële rapportering, en minder in de analyse van de data. Met BrightAnalytics is net het omgekeerde mogelijk!”
– Hans Hoskens, Finance Director
VanRoey.be logo
 • Wat is management rapportering?

  Management rapportering is het verzamelen van data en deze visualiseren op een eenvoudige wijze.

 • Wie is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is een dynamisch en groeiend technologiebedrijf. Ons doel is om organisaties te helpen hun managementrapportageprocessen te stroomlijnen. Blijf op de hoogte van een veranderende bedrijfsomgeving en groei snel en duurzaam!

 • Is BrightAnalytics een oplossing voor complexe bedrijven?

  BrightAnalytics is een oplossing voor eender welk bedrijf: complex of niet complex. De oplossing groeit mee met het bedrijf. Voor bedrijven met heel wat complexiteit zoals meerdere bedrijven, verschillende munteenheden, consolidatie, … is ook BrightAnalytics ideaal.

 • Wat is financiële rapportering?

  Financiële rapporten geven inzicht hoe het bedrijf ervoor staat, in dit geval met de focus op de financiële status.