Tripleseat-logo-off
Start nu met data van Tripleseat

Modules

  • Operationele rapportering

Categorie

  • ERP

Tripleseat

Over Tripleseat

Tripleseat is een platform voor evenementenbeheer dat het voor hotels en restaurants bijvoorbeeld makkelijker maakt om hun boekingen en evenementen te beheren. Het platform biedt een compleet overzicht van alle evenementdetails en laat klanten eenvoudig evenementen boeken bij een bedrijf.

De integratie

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit Tripleseat wordt in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten op het BrightAnalytics platform en vertelt het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“De data wordt gevisualiseerd in heldere cashflow rapporten en geven zowel het management als ook de aandeelhouders op continue basis een inzicht in de financiële resultaten van het bedrijf.”
– Philippe Van Den Bossche, CFO Services Manager (VGD)
House of Talents logo