Comarch-Logo-Official
Start nu met data van Comarch

Modules

  • Financiële rapportering
  • Operationele rapportering

Categorie

  • ERP

Comarch

Over Comarch

Comarch is een wereldwijd softwaresysteem dat IT-producten levert en integreert voor, onder andere, de bankensector, de telecommunicatie sector en voor luchtvaartmaatschappijen. Ze bieden verschillende cloud- en ERP-oplossingen aan voor bedrijven om hun prestaties te verbeteren en hun operationele kosten en werklast te verlagen.

De integratie

BrightAnalytics connecteert met Comarch en 150 andere systemen en centraliseert alle financiële en operationele gegevens in één enkel platform. Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data uit Comarch worden in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten in het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Excel heeft ons lang geholpen, maar we botsten op de limieten. Met BrightAnalytics hebben onze medewerkers alle tools in eigen handen.”
– Anke Ulens, CEO
Logo Vivaldis Interim