Syspro_Logo
Start nu met data van Syspro

Modules

  • Operationele rapportering
  • Cash rapportering
  • Financiële rapportering

Categorie

  • ERP

Syspro

Over Syspro

Syspro is een managementsysteem dat alle activiteiten binnen een bedrijf visualiseert. Deze tool focust op de distributie- en productiesector, biedt inzicht in de belangrijkste bedrijfsgegevens en helpt om alle info in één enkel platform te beheren.

De integratie

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit Syspro wordt in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten op het BrightAnalytics platform en vertelt het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo