Vakware-Logo-Official
Start nu met data van Vakware

Modules

  • Operationele rapportering
  • Financiële rapportering

Categorie

  • ERP

Vakware

Over Vakware

Vakware is een all-in-one (ERP) software die bedrijfsprocessen automatiseert, zoals offertes, calculaties, planning, boekhouding, projectmanagement etc. Het systeem geeft bedrijven realtime inzicht in hun bedrijfsgegevens en een overzicht van de belangrijkste informatie.

De integratie

BrightAnalytics connecteert met Vakware en 150 andere systemen en centraliseert alle financiële en operationele gegevens in één enkel platform. Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data uit Vakware worden in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten in het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Excel heeft ons lang geholpen, maar we botsten op de limieten. Met BrightAnalytics hebben onze medewerkers alle tools in eigen handen.”
– Anke Ulens, CEO
Logo Vivaldis Interim