Visma-ControlEdge
Start nu met data van Visma Control Edge

Modules

  • Financiële rapportering

Categorie

  • Finance

Visma Control Edge

Over Visma Control Edge

Visma Control Edge is een cloud-based financial connector die is ontwikkeld om complexe financiële processen aan te pakken. Daarnaast past de tool zich aan elke klant aan. De tool helpt bij het automatiseren van verschillende processen, zoals het digitaal ontvangen en versturen van facturen, automatische betalingen en het automatisch genereren van een payroll.

De integratie

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit Visma Control Edge wordt in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten op het BrightAnalytics platform en vertelt het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo